Waldorf New York Towers

KAMERS EN SUITES

Verblijf in een van de individueel vormgegeven kamers en suites in de Towers of The Waldorf Astoria New York, met elegante architecturale elementen en kunstwerken.

TOWERS LUXE KAMER


De luxe kamer in de Towers beschikt over een afzonderlijke zitkamer (of een extra grote hoofdkamer met een zitgedeelte) en een marmeren badkamer. Alles is rijkelijk voorzien van hoogwaardige meubels.


  • Tussen de 25 en 40 vierkante meter
  • Keuze uit een kingsize bed of twee dubbele bedden
BOEK NU  

TOWERS SUITES


Onze suites met één of twee slaapkamers in de Towers hebben een aparte woonkamer, een keuken of barmeubel met koelkast en een boudoir-kleedruimte, die naar een marmeren badkamer met bad en douche leidt.


  • Tussen de 45 en 90 vierkante meter
  • Tweeslaapkamersuites bieden een keuze uit twee kingsize bedden of een kingsize bed en twee tweepersoonsbedden
  • Om te boeken kunt u onze attaché voor suites bellen op 212-872-1211
BOEK NU  

TOWERS RESIDENTIEEL APPARTEMENT


Reserveer een van onze luxe appartementen met één of twee slaapkamers en beleef de authentieke Manhattan appartement-ervaring in de Towers of The Waldorf Astoria.

Er is een scala aan residentiële appartementen beschikbaar van minimaal 55 vierkante meter, met een elegante inrichting en een spectaculair uitzicht over de stad. Elk appartement beschikt over een royale woonkamer en eetgedeelte, een kitchenette en een grote slaapkamer met aangrenzend een boudoir en een marmeren badkamer.

Bel naar 212-872-1211 of e-mail suitespecialist@waldorfastoria.com voor verdere assistentie met onze residentiële verblijven.


 

TOWERS SUITE IN PRESIDENTIËLE STIJL


Doet denken aan de pied-à-terres die in de afgelopen decennia beroemd zijn geworden door de beau monde en succesvolle zakenmannen uit Hollywood. Volop uitmuntende indelingen beschikbaar. Keuze uit woonruimtes van 150 tot 185 vierkante meter, inclusief een grootse entreehal, volledig ingerichte keuken, eetkamer met zitplaatsen voor 8-12 mensen en grote slaapkamer met kingsize bed, marmeren bad en badkamer. Ingericht voor zowel weelderige ontvangst als privécomfort. Wilt u aangrenzende slaapkamers toevoegen aan deze suite, bel dan naar onze attaché voor suites op 212-872-1211 of e-mail naar suitespecialist@waldorfastoria.com.


  MACARTHUR SUITE   CHURCHILL SUITE

TOWERS PENTHOUSE SUITES


De Towers Penthouse-suites bestaan uit drie prestigieuze suites: Het Penthouse, de Cole Porter-suite en de Royal-suite. De suites, van minimaal 165 vierkante meter en met minstens twee ruime slaapkamers met kingsize bedden (elk met een eigen marmeren badkamer), hebben de grootste beschikbare oppervlakken en zijn ideaal voor een keur aan memorabele, persoonlijke aangelegenheden, kleine bedrijfsretraites en andere speciale evenementen. Geniet van een volledig ingerichte keuken en eetkamer met zitplaatsen voor 8-12 gasten.

Deze prestigieuze suites staan vooral bekend om hun legendarische voormalige gasten en laten u steil achterover slaan zodra u de unieke entreehal binnenkomt. Hebt u meer dan twee slaapkamers nodig en wilt u aangrenzende slaapkamers toevoegen aan deze suites, bel dan naar onze attaché voor suites op 212-872-1211 of e-mail naar suitespecialist@waldorfastoria.com.


  PENTHOUSE SUITE   COLE PORTER SUITE   ROYAL SUITE