Waldorf New York Towers Waldorf New York Towers Waldorf New York Towers

HET MEEST EXCLUSIEVE HOTEL VAN NEW YORK CITY

Betreed een wereld van onberispelijke service en ongekende luxe in de Towers of The Waldorf Astoria New York.

VERBLIJF IN DE TOWERS OF THE WALDORF ASTORIA NEW YORK


De Towers of The Waldorf Astoria New York, dat de bovenste 15 verdiepingen van het legendarische Waldorf Astoria New York bezet, is ons intieme, rijkelijk uitgeruste, luxueuze hotel. Met een exclusieve eigen ingang, vlakbij Park Avenue in het Midtown van oost-Manhattan, beschikt het hotel over enkele van 's werelds meest gewilde accommodaties en particuliere residenties. Veel daarvan zijn vervuld van legendes en overleveringen. 


  • Exclusieve lobby voor het inchecken
  • Dagelijks continentaal ontbijt in onze Astoria Lounge
  • Toegang tot Guerlain Spa
  • Tweemaal per dag kamerservice
  • Beveiliging van hoge kwaliteit en privé-ingangen

 

 

TOWERS LUXE KAMERS EN SUITES


Elke kamer en suite in de Towers of The Waldorf Astoria New York is individueel ontworpen met elegante architecturale elementen en kunstwerken. Laat het toppunt van luxe hoog boven Manhattan over u heen komen; van de majestueuze Winston Churchill-suite met vier badkamers, een volledig ingerichte keuken en formele salon met vleugel, tot de welbekende Presidentiële suite, welke een exclusief onderkomen biedt aan filmsterren, miljonairs, directieleden en overige elite.


 

MEER INFORMATIE  

GESCHIEDENIS VAN DE TOWERS


De Towers of The Waldorf Astoria New York beschikt over een lange en indrukwekkende geschiedenis. De Royal-suite was ooit het onderkomen in New York van de hertog en hertogin van Windsor, terwijl de Presidentiële suite bijna een eeuw aan Amerikaanse presidenten onthaald heeft. Het meest exclusieve hotel van New York was tevens de favoriete bestemming van John en Jackie Kennedy op hun huwelijksnacht en jazzlegende Cole Porter schreef veel van zijn klassiekers gedurende de 25 jaar dat hij de suite bezocht die nu zijn naam draagt.


 

GUERLAIN SPA


Bezoek de Guerlain Spa en proef de sfeer van luxe, innovatie en weelde, waar elke behandeling getransformeerd wordt tot een unieke en persoonlijke ervaring... een moment speciaal voor u gecreëerd. Kies uit een aanbod van kalmerende massages, reinigende gezichtsbehandelingen voor mannen en vrouwen, therapieën voor het lichaam, make-up aanbrengen en nog veel meer.