Waldorf New York Towers Waldorf New York Towers Waldorf New York Towers

DET MEST EKSKLUSIVE HOTELLET I NEW YORK CITY

Tre inn i en verden av utsøkt service og uforlignelig luksus på the Towers of The Waldorf Astoria New York.

BO PÅ THE TOWERS OF THE WALDORF ASTORIA NEW YORK


The Towers of The Waldorf Astoria New York opptar de 15 øverste etasjene i det legendariske Waldorf Astoria New York, og er vårt intime, rikt utstyrte, luksuriøse hotell. Med en eksklusiv privat inngang, kun noen få steg unna Park Avenue i midtown east Manhattan, byr dette hotellet på noen av verdens mest ettertraktede innkvarteringer og private residenser – mange gjennomtrengt av legender og kunnskap. 


  • Eksklusiv innsjekkingslobby
  • Daglig kontinental frokost i Astoria-loungen
  • Guerlain Spa-adgang
  • Stuepiketjeneste to ganger daglig
  • Sikkerhet på høyt nivå og private innganger

 

 

TOWERS LUKSURIØSE ROM OG SUITER


Hvert av våre rom og suiter på the Towers of The Waldorf Astoria New York er individuelt designet med elegante arkitektoniske elementer og kunstverk. Opplev selve symbolet på luksus høyt over Manhattan, fra den majestetiske Winston Churchill-suiten med fire bad, et fullt utstyrt kjøkken og en formell salong med et flygel, til den berømte Presidentsuiten, som er et eksklusivt fristed for filmstjerner, millionærer, bedriftsledere og utvalgte privatpersoner.


 

LES MER  

HISTORIEN BAK TOWERS


The Towers of the Waldorf Astoria New York har en lang og stolt historie. Royal-suiten var en gang New York-hjemmet til hertugen og hertuginnen av Windsor, mens Presidentsuiten har huset USAs presidenter fra nesten et århundre. New Yorks mest eksklusive hotell var også John og Jackie Kennedys utvalgte overnattingssted på deres bryllupsnatt, og jazzlegenden Cole Porter skrev mange av sine klassikere over et 25-årig opphold i suiten som nå bærer hans navn.


 

GUERLAIN SPA


Besøk Guerlain Spa og oppdag en etos av luksus, innovasjon og nytelse, der hver behandling omgjøres til en unik og personlig anledning … et øyeblikk skapt spesielt for deg. Velg mellom tilbud som inkluderer avslappende massasjer, rensende ansiktsbehandlinger for menn og kvinner, kroppsbehandlinger, sminke og mer.