Rooms & Suites

De opwindende mengeling van technologie, stijl en cultuur die Manhattan te bieden heeft, geeft de stad een uniek ritme. Op de trendy Park Avenue vloeien ritme en muziek vlot in elkaar over in The Waldorf Astoria hotel.

ACCOMMODATIONS

Luxueus overnachten

The Waldorf Astoria en The Waldorf Towers zijn nog altijd de geliefde bestemming voor Europese royals en hoogwaardigheidsbekleders wanneer zij voor hun verplichtingen in New York moeten zijn. Mede dankzij onze vertrouwelijke dienstverlening komen ze altijd terug. 

We creëren voor elke gast een ervaring van optimaal comfort gebaseerd op persoonlijke voorkeuren en wensen. Ons Nederlandstalige personeel en de conciërge staan volledig ter beschikking van de gasten om te voldoen aan hun grootste verzoeken of de kleinste details, zoals een diner met aangepaste wijnen in het gerenommeerde Bull and Bear Steakhouse, het leveren van Nederlandstalige kranten, of een privésessie in de spa. 

Luxe kamers – Uitstekend comfort geeft het begrip kamer een totaal nieuwe dimensie.
Luxe Suites – Smaakvolle inrichting voor een rijkelijke ontvangst. 
Premier Suites – Zorgvuldig ingericht voor een optimaal verblijf.
Grand Suites – Majestueuze flats voor de meest kritische gasten.
Historische flats – Prachtige leefruimte met verfijnde luxe. 

KAMEROMSCHRIJVINGEN

Historische flats

 In deze elegant ingerichte flats hebben enkele van ’s werelds meest opmerkelijke figuren overnacht. Elke flat is heel bijzonder en verschillend ingericht met kostbare antiquiteiten en gesofisticeerde luxeartikelen en voorzieningen. 

De ruime marmeren badkamer met apart boudoir, de elegante leef- en eetkamer, de volledig uitgeruste keuken en de indrukwekkende inkomhal met gastenbadkamer bieden een statige omgeving voor een ontspannend verblijf met het gezin of voor zakenreizen. Dankzij de verschillende slaapkameropstellingen kunnen grote gezinnen in één flat overnachten. Bovendien zijn er aangrenzende logeerkamers voor bijkomende familieleden of personeel. 

Grand Suites

Deze luxueuze flats behoren tot de meest verfijnde en mooist ingerichte van New York. De suites zijn ruim en allemaal verschillend ingericht. Ze nodigen uit om heerlijk te ontspannen en bieden een optimaal privécomfort. Ze combineren historische pracht met de allernieuwste technologieën. 

De ruime marmeren badkamers met aparte boudoirs, elegante en afzonderlijke leef- en eetkamers, volledig uitgeruste keukens en inkomhallen met gastenbadkamers vervolledigen deze prachtige accommodatiegelegenheid. De flexibele slaapkameropstellingen zijn ideaal voor grote gezinnen en er zijn aangrenzende logeerkamers beschikbaar voor bijkomende familieleden of personeel. 

Premier Suites

Deze suites zijn heel bijzonder en uniek ingericht en creëren het gevoel van een prachtig Europees appartement. Dit zijn de meest gevraagde suites in New York. Hoge plafonds, antiek meubilair en architecturale versieringen worden er gecombineerd met de allernieuwste technologische snufjes om een wereldse maar toch hartelijke sfeer te creëren. 

Eén of twee slaapkamers met extra grote marmeren badkamer, boudoirs, elegante woonkamers met aparte eetruimte, en indrukwekkend grote inkomhallen bieden een ruime omgeving met alle accommodatie voor gezinnen of zakenlui. 

Luxe Suites

Deze ruime suites met één of twee slaapkamers zijn een vaste waarde voor een luxueus verblijf voor de zakenreiziger, koppels en gezinnen. Ze zijn allemaal smaakvol ingericht en uitgerust met de allernieuwste technologieën. Elke suite biedt een verfijnd design: hoge plafonds, architecturale versieringen en andere heel aparte toetsen. 

De vrolijke slaapkamers, de extra grote marmeren badkamers met dressingruimte en de statige woonkamers (sommige met eetruimte) geven deze suites een prachtige residentiële sfeer. 

Luxe kamers

Onze luxe kamers zijn zowel beschikbaar in The Waldorf=Astoria als in The Waldorf Towers. Ze zijn een uitstekende keuze voor reizigers die geen suite nodig hebben. Deze premiumkamers hebben een luxueuze, extra grote, marmeren badkamer, 2 keer per dag een schoonmaakservice en elke avond een turndownservice, supersnel internet en flatscreen tv’s met kabel en internationale kanalen. 

Select a Special Offer

 • Oscar’s Weekend Lunch
  Oscar’s Weekend Lunch

  Join us for Lunch on Weekends at Oscar's Brasserie with Waldorf-invented favorites such as Eggs Benedict and Waldorf Salad.

  Read More Book Now  
 • Bull & Bear Pre-Theatre Dinner
  Bull & Bear
  Pre-Theatre Dinner

  Menu Offered daily for guests seated between 5:30pm & 6:30pm. Enjoy a three-course menu with Waldorf Classics such as Bull & Bear Beef Tournedo and more.

  Read More Book Now  
 • Towers Suites
  Towers Suites

  With 26 Presidential style suites, 4 historic suites, and residential apartments with a variety of footprints, the Towers of the Waldorf Astoria has multi-bedroom accommodations to fit every need- business or leisure.

  Book Now