Waldorf Astoria New York

De opwindende mengeling van technologie, stijl en cultuur die Manhattan te bieden heeft, geeft de stad een uniek ritme. Op de trendy Park Avenue vloeien ritme en muziek vlot in elkaar over in The Waldorf Astoria hotel.

Laat u verwelkomen door een legende

In de lobby op Park Avenue is het dag en nacht een komen en gaan van wereldleiders en beroemdheden. Bij een kop koffie of een glaasje champagne op het Cocktail Terrace kunnen de gasten gebruik maken van een draadloze internetverbinding om hun vrienden en familie thuis te contacteren. Op een paar straten van het hotel liggen de beste theaters, musea en modehuizen van New York. 

De gasten voelen zich hier helemaal thuis. De perfecte dienstverlening, de stijl en de uitstekende keuken blijven verbazen. Een team van internationale professionals, dat vertrouwd is met de Europese voorkeuren, zorgt er achter de schermen voor dat alles perfect verloopt. 

THE WALDORF ASTORIA

The Waldorf Astoria is wellicht ’s werelds beroemdste hotel. We bieden onze gasten luxueuze kamers en exclusieve, ruime suites aan. Vier zeer uiteenlopende restaurants serveren het beste wat New York te bieden heeft. De vier bars en lounges, inclusief het onnavolgbare Cocktail Terrace, bieden kwaliteitswijnen, eigen cocktails en een welkome ontspanning na een lange dag. De voortreffelijke hotelvoorzieningen en services omvatten reservatieopties in de fantastische Waldorf Astoria Spa.

Rooms & Suites  

THE WALDORF TOWERS

Hoog boven Manhattan, van de 28e tot de 42e verdieping van The Waldorf Astoria, bieden The Waldorf Towers de grootste collectie flats en suites, die oneindig kunnen aangepast worden om te voldoen aan specifieke behoeften. Verfijnde toetsen zoals prachtige antiquiteiten en een individuele inrichting creëren een uitnodigende residentiële sfeer. 

Een afzonderlijke ingang en liften die enkel voor de Towers gebruikt worden, garanderen de privacy. Bovendien kan een volledige verdieping afgehuurd worden voor maximale veiligheid en vertrouwelijkheid. De gasten genieten van de beste voorzieningen en services, een exclusieve toegang tot de Astoria Lounge, en privégebruik van de individuele verzorgingsruimten in het gloednieuwe Waldorf Astoria Spa en Fitnesscenter van het hotel, een luxe schoonheidsbehandeling uniek in New York City.